För tidig utlösning hos män, orsaker och behandling
Dapoxetin (Generisk Priligy) mot tidig utlösning

Instruktioner för användning av Priligy

Priligy används för behandling och förebyggande av prematur ejakulation (för tidig utlösning) Den huvudsakliga aktiva substansen är Dapoxetine. 1 tablett Priligy, innehåller 60 mg Dapoxetine, en optimal dos för att öka varaktigheten av samlag.

Priligy kan tillämpas inte bara på män med diagnosen för tidig utlösning, men även de män som bara vill variera sitt sexliv.

Dapoxetine minskar den emotionella stressen, minskar kännsigheten hos nervändarna i ollonet och hjälper män att slappna av under samlag, vilket kan förlänga varaktigheten 3-4 gånger.

Ta Priligy 60 mg, 1 timme före samlag. Ta inte tablett före eller efter att ha druckit alkohol. 1 tablett på 60 mg Priligy, effekten varar i ungefär 10-12 timmar .

Priligy OnlineTa aldrig mer än 1 tablett Priligy 60 mg per dag, eftersom det kan framkalla en överdos.

Symtom på överdosering är sömnstörningar, huvudvärk, yrsel, illamående eller förekomst av en allergisk reaktion. Vid användning av normal dos Dapoxetine, är sannolikheten för biverkningar minimal.

Enligt statistiken, är problemet med för tidig utlösning, mycket aktuellt i  verige. Därför funderar många män, var man kan köpa Priligy 60 mg i Sverige? Att hitta denna medicin i vanliga apotek är svårt, så det bästa alternativet är att köpa Priligy 60 mg online. I onlineapotek kan du köpa Priligy i Sverige utan recept och beställa leverans av tabletter var som helst. För att köpa Priligy i Sverige på nätet, behöver du inte lämna huset, inte störas i din vanliga verksamhet eller spendera tid på resan till läkaren. Det tar bara 5 minuter sedan behöver du bara vänta på leverans av dina tabletter .

Alla rättigheter reserverade.